Kantoor NTP Infra – Hattem

Robuust, speelse vlakken, afgewisseld met het terugkerende ritme van de vensters. Dát is wat het nieuwbouwpand - waar het kantoor van NTP Infra in Hattem in gevestigd is - zo kenmerkend maakt. Een bijzonder project waar het team van specialisten van Gevel Design Beek zich in kon vastbijten.

De uitdaging

Op de kruising tussen de A50 en A2 bij Zwolle, op het nieuwe bedrijvenpark H20, staat het niet te missen pand van NTP Infra. Een geheel nieuw gebouw dat dienst doet als kantoor en werkplaats en gekenmerkt wordt door de massieve bakstenen waaruit het is opgetrokken. Om toch het speelse effect te krijgen is er gekozen voor een streng ritme van verticale gevelopeningen. En daar mocht Gevel Design Beek zich over ontfermen.

De oplossing

Wij leverden en monteerden de kozijnen en vliesgevels, compleet voorzien van beglazing en alle andere toebehoren. Doordat het ritme van de verticale gevelopeningen op enkele plekken is onderbroken door grote vensters met kaders, is het in alle opzichten een uniek gebouw geworden. Net als de entree die wij voorzien hebben van een ronde schuifdeur automatisering met ronde deuren en beglazing. Als je het over details hebt! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden!

20211216_105928 20211216_111338 20211216_110507_1