KFC en Subway – Duiven

Op een prominente hoek van bedrijventerrein Seingraaf in Duiven is een compleet nieuw pand uit de grond verrezen. Een markant gebouw waarin inmiddels fastfoodketens KFC en Subway hun intrek hebben genomen. Niet alleen een mooie plek, maar ook een pand om van te watertanden. En het mooiste? Gevel Design Beek voorzag het gebouw van de in het oog springende gevels.

De uitdaging

Een toplocatie die je niet kunt missen, vraagt om een markant gebouw dat in het oog springt. Geen saaie blokkendoos of schreeuwerige reclames, maar een robuust pand die niet te missen is door de miljoenen bezoekers die jaarlijks deze locatie passeren. Het pand met de door ons geleverde gevels krijgt zo dus ook direct het publiek dat het verdient. 

De oplossing

Het hele gebouw is voorzien van voornamelijk aluminium vliesgevels met beglazing en panelen. Het resultaat? Een bouwwerk waar je oog automatisch naar toe wordt getrokken. En stap je over de drempel, dan kom je ook nog eens oog in oog te staan met de automatische schuifdeuren die wij geleverd hebben. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden!

IMG_0269 IMG_0267 IMG_0266