Een transformatie in De Hoef

Een transformatie in De Hoef

De Hoef, eens een levendige kantorenwijk, ondergaat een opmerkelijke verandering. Langzaam maar zeker transformeert dit bedrijventerrein tot een duurzame woon-werklocatie. Lege kantoren maken plaats voor woningen, terwijl anderen vervangen worden door moderne nieuwbouw. Wij van Gevel Design Beek zijn betrokken bij deze transformatie. Benieuwd naar ons aandeel? Lees dan snel verder!

Het is geen geheim dat veel kantoren in De Hoef leegstaan. Dit heeft geleid tot het besluit om het bedrijventerrein om te vormen tot een duurzame woon-werklocatie. Sommige kantoren worden gesloopt en maken plaats voor woningen. Terwijl anderen, zoals het pand aan de Plotterweg, worden getransformeerd.

De plannen voor de Plotterweg

De plannen voor het pand aan de Plotterweg? Deze van kantoorruimte naar sociale huurwoningen voor De Alliantie transformeren. Hiervoor is gekozen, omdat het pand een goede kwaliteit en bijzondere uitstraling heeft. Om mee te gaan in de stedelijke uitstraling die de volledige wijk straks krijgt, wordt het pand hierop aangepast.

Onze toevoeging

Wij werken regelmatig samen met aannemers, architecten en andere partners om dergelijke projecten te realiseren. Dat is bij het pand aan de Plotterweg niet anders. In samenwerking met Bouwbedrijf Zegers en ZEEP Architecten hebben wij gekeken naar de bouwplannen en onze expertise van gevels hierin meegenomen. Zodoende zijn wij aan de slag gegaan met het engineeren, produceren en monteren van aluminium kozijnen, ramen en deuren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten en laat je adviseren!

Terug naar overzicht