Gevel Design Beek in Industriebouw

Gevel Design Beek in Industriebouw

Fraaie uitstraling voor Het Trivium college

Elf keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie van Industriebouw. Dit magazine neemt je mee in de meest inspirerende projecten van de bouwwereld. In de volgende editie lees je alles over het nieuwe Trivium college. Een prachtig project waar wij een mooi aandeel in hadden.

Na 60 jaar was het voor het Het Trivium college in Amersfoort tijd voor een nieuw schoolgebouw. Het gebouw moet een betekenisvolle leeromgeving worden voor de leerlingen. Dat vraagt natuurlijk om een fraaie uitstraling. Daar wisten wij van Gevel Design Beek wel raad mee.

Van zomaar een gebouw, naar inspirerende leerplek

De fraaie uitstraling aan de buitenkant, daar mochten wij van A tot Z aan werken. In de ontwerpfase is er rekening gehouden met de technische en esthetische wensen en eisen. Het gebouw is onder andere voorzien van onze kozijnen en vliesgevels. Een inspirerende plek is er één waarbij gekozen is voor voldoende daglicht. Daarom zijn er lichtstraten met dakramen - met op afstand bestuurbare kettingmotoren - geplaatst. Er is gebruik gemaakt van een geanodiseerd kleur brons van twee kleuren, met prachtige accenten. Om de afleiding van buitenaf zoveel mogelijk te dempen voor de leerlingen, is er deels geluidswerende beglazing geplaatst.

Een veilige omgeving

Het schoolgebouw is voorzien van brandwerende puien en vluchtdeuren met anti-panieksloten. Met de anti-panieksloten is het bij noodsituaties altijd mogelijk om een deur te openen van binnenuit. Zo is de veiligheid van de leerlingen en medewerkers in het nieuwe schoolgebouw vergroot.

Meer weten? Lees hier het hele artikel!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden!

Terug naar overzicht