Project uitgelicht: Sportcomplex Ermelo

Project uitgelicht: Sportcomplex Ermelo

De sportieve inwoners van Ermelo kunnen hun geluk niet op. Er wordt nu nog hard gewerkt aan Sportcentrum Zanderij, maar als uiteindelijk de deuren openen is Ermelo een prachtig sportcomplex rijker. Het complex wordt voorzien van de nodige sportfaciliteiten en wordt een mooi aanzicht voor de omgeving. Dat vraagt natuurlijk om opvallende gevels. Daar zijn wij van Gevel Design Beek mee aan de slag gegaan!

In opdracht van Aannemersbedrijf Haafkes zijn wij bij dit project aangehaakt voor het engineeren, produceren en monteren van aluminiumgevels. Daarbij maken we ook gebruik van 60 minuten brandwerende puien. Hier is het eerste resultaat al van te bewonderen: in week 8 zijn wij namelijk begonnen met het monteren van de eerste fase. De bouw gaat voorspoedig en de planning is om op 1 januari 2024 de deuren te openen.

De nodige voorzieningen voor sportend Ermelo

Het hele sportcomplex is ontworpen door FaulknerBrowns Architects. Het sportcomplex wordt voorzien van een zwembad met wedstrijdbad, peuterbad, instructiebad en een saunagedeelte inclusief stoombad en whirlpool.

Een aanzicht voor de omgeving

De opvallende gevel van het pand gaat een prachtig aanzicht worden voor de omgeving, waarbij er een hoop veranderingen worden aangebracht. Daarbij wordt er gewerkt aan een buitenruimte, waarin parkeren, veiligheid, verlichting en groenvoorziening centraal staat.

Genoeg werk aan de winkel dus, waarbij we je graag op de hoogte houden over de ontwikkelingen van dit mooie project.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten en laat je adviseren!

Terug naar overzicht